Setari Cookie-uri

7 Obiceiuri pe care sufletele pereche le au in comun

Le regasesti la tine si partenerul de cuplu?

Adevarul este ca exista suflete pereche. Nu sunt chiar acele suflete pereche ca in basme, insa gasirea persoanei potrivite pentru tine este posibila.

Sufletul tau pereche este o persoana care te completeaza, cu care vrei sa iti petreci tot restul vietii si care ar face orice pentru fericirea ta.

Iata care sunt cele mai comune semne care sugereaza ca partenerul de cuplu iti este suflet pereche:

1. Va respectati parerile diferite

Un suflet pereche nu este menit sa fie cealalta jumatate a ta. Sunteti doua persoane unice, diferite. Asta inseamna ca intotdeauna vor exista opinii diferite, iar in loc sa incercati sa va schimbati pentru a fi cat mai similari, stiti sa va respectati diferentele.

2. Comunicati deschis tot timpul

Aveti o relatie bazata pe respect reciproc, incredere si comunicare. Mai mult, comunicarea este unul dintre cele mai importante aspecte ale relatiei voastre - in momentul in care aveti o situatie dificila sau un conflict, stiti sa vorbiti deschis, productiv si eficient. Nu folositi tactici nesanatoase, de rasucire emotionala. Va ascultati si spuneti ce aveti pe suflet astfel incat fiecare dintre voi sa se simta auzit si apreciat.

Citește și:

3. Aveti o legatura sufleteasca incredibila care nu se poate exprima in cuvinte

Va cunoasteti foarte bine si aveti o legatura intuitiva care va permite sa stiti ce se intampla cu voi doar privindu-va (fara a folosi vreun cuvant). Ca exemplu, partenerul tau poate sti ca o anumita expresie faciala inseamna ca vrei sa pleci de la o petrecere. De asemenea, isi poate da seama ce vrei sa spui fiind atent la reactiile tale.

4. Vorbiti deschis despre viitorul vostru

Sunteti in aceasta relatie pe termen lung si nu aveti nicio problema sa discutati despre planurile de viitor, despre obiectivele de cariera si, bineinteles, construirea unei familii. Discutati despre temeri si compromisuri, despre planuri de urgenta pentru perioade mai putin frumoase astfel incat sa planificati in mod responsabil si matur un viitor comun si frumos.

5. Nu sunteti doar iubiti... sunteti si prieteni

Citește și:

Intre voi nu exista doar iubire si pasiune, ci si respect profund. Sunteti mai mult decat simpli parteneri romantici. Sunteti cei mai buni prieteni. La urma urmei, prietenia este un fundament incredibil de puternic pentru longevitate intr-o relatie.

foto interior si prima pagina: adike Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.