Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 2-8 martie?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru prima săptămână a lunii martie și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie de încurajări

Este posibil ca în această săptămână îți dorești faci câteva schimbări importante, însă pentru asta vei avea nevoie de susținerea oamenilor din jurul tău. Doar știind ești încurajată, vei căpăta mai multă putere.

Fecioara - Ai nevoie de simplitate

Este momentul înveți trăiești altfel - alegi simplitatea și minimalismul, te eliberezi de toată aglomerația din casa ta, din jurul tău, din sufletul tău. -ți ordine în locuință și în gânduri și vei vedea cât de simplu poți trăi.

Balanță - Ai nevoie de iubire

Îți dorești foarte mult iubești cum nu ai mai iubit până acum. Este posibil ca astrele și Universul îți asculte cerințele și îți scoată în cale o persoană interesantă, care îți va da peste cap întreaga viață în cel mai frumos mod posibil.

Scorpion - Ai nevoie de liniște

Profită de această săptămână pentru a îți face ordine în gânduri și în sentimente. Este momentul nu te mai lași influențată de oamenii din jurul tău, îți asculți inima, descoperi ce își dorește cu adevărat, de ce are nevoie pentru a fi fericită.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.