Setari Cookie-uri

Andreea Bălan lansează povestea vieții sale spusă pe note muzicale

Andreea Bălan lansează „Inimă de fier”, un single ce ascunde un mesaj puternic adresat tuturor oamenilor care absorbiți de suferință și probleme, uită să se bucure de cele mai simple și frumoase detalii care le pot aduce un zâmbet.

comunicat de presa:

În momentele grele, suferința acaparează și cele mai frumoase suflete, iar o „Inimă de fier” este tot ce au nevoie, astfel încât să poată depăși orice greutate și să găsească puterea de a se vindeca. Muzica și versurile piesei „Inimă de fier” sunt compuse de către Ionuț (Popu) Bacula și Vlad Manolache.

„Ziua de 4 martie este o zi foarte importantă în viața mea deoarece în această zi a venit pe lume Clara, cea de a doua minune a mea. Tot în această zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea încercare a vieții mele, când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde. De atunci, m-am resetat ca om și am realizat că sănătatea este cel mai important lucru, iar iubirea celor dragi, este cea mai de preț comoară. Azi, de ziua Clăriței, ofer publiculului «Inimă de fier», o piesă despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe, ori de câte ori viața te încearcă. Nebunia și viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uităm că, de fapt, importantă e fericirea... Iar la ea putem ajunge doar dacă înțelegem că viața, cu bune și mai puțin bune, e frumoasă atunci când iubești și ești iubit", declară artista.

Citește și:

Andreea Bălan este artista cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, unde îmbină cu succes muzica și dansul și oferă publicului o experiență vizuală coregrafică cu un maraton de emoții, pasiune și distracție, prezentate în diferite povești conceptuale. Odată cu apariția single-ului „Paradis”, artista alături de Petrișor, dansatoarele și band-ul ei, au lucrat la un concept inedit de show, magic, plin de culoare, emoții și iubire. Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpune publicul într-o lume plină de visare, cu majorete colorate, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat aproape 50.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.