Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 9-15 martie?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie de curaj

Această săptămână este una destul de interesantă în ceea ce privește viața profesională, cu câteva lucruri importante de rezolvat și proiecte noi la orizont. Ai nevoie de curaj pentru a ieși din zona de confort și a îți asuma câteva riscuri. Doar așa vei reuși tot ce îți propui.

Fecioară - Ai nevoie să uiți de trecut

Nu mai contează ce s-a întâmplat. Închide o dată pentru totdeauna acel capitol dureros al vieții tale, aruncă cheia și mergi mai departe. Te așteaptă lucruri minunate, trebuie doar să ai sufletul deschis pentru a le vedea și a te putea bucura de ele.

Balanță - Ai nevoie să crezi în ține

Nu aștepta ca cei din jurul tău să te ajute în situațiile dificile din această săptămână. Încearcă să crezi în tine, să iei decizii ascultându-ți intuiția și să mergi mai departe. Ești mai puternică decât ai tu impresia și poți trece peste orice.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie de liniște

Trebuie să faci câteva schimbări importante în următoarea perioadă și îți dorești foarte mult puțină liniște pentru a reuși să îți pui în ordine gândurile și sentimentele și a lua cele mai potrivite decizii pentru viitorul tău. Ai încredere în ce îți dictează inima.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.