Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (9-15 martie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Devin din ce în ce mai atentă la sentimentele mele pe zi ce trece. Aleg să fiu sinceră și să spun ce am pe suflet. Aleg să arăt bunătate oamenilor din jurul meu. Aleg să fiu eu însămi.

Mantră pentru ziua de marți:

Mă iubesc așa cum sunt. Trăiesc viața pe care Universul a ales-o pentru mine. Mă folosesc de toate talentele mele, de tot ceea ce știu și pot să fac. Am încredere în mine.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Știu că Universul are un plan bine stabilit pentru mine. Nu mai lupt împotriva lui, ci aleg să fac un pas în spate și să îi permit să mă îndrume în direcția pe care el o consideră potrivită pentru fericirea mea. Am încredere în Dumnezeu și în viitorul meu.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Sunt o persoană flexibilă. Fiecare moment îmi oferă o experiență frumoasă și noi oportunități de a deveni mai mult decât ceea ce sunt.

Mantră pentru ziua de vineri:

Sunt fericită în lumea mea. Văd zâmbete la fiecare pas, văd oameni frumoși, văd iubire. Totul este bine în lumea mea.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Merit să fiu înconjurată de oamenii potriviți în viața mea. Aleg să îmi împărtășesc sentimentele cu cei din jurul meu pentru că știu că ei mă acceptă așa cum sunt.

Mantră pentru ziua de duminică:

Umplu încăperile cu vibrația iubirii mele, astfel încât toți care pătrund aici, chiar și eu, vom simți această iubire și vom fi protejați de ea.

foto main: PHOTOCREO Michal Bednarek, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.