Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 16-22 martie ca să atragi fericirea?

Această săptămână nu este una tocmai liniștită și relaxantă pentru noi. Având în vedere tot ce se întâmplă în lumea întreagă, este important să ne păstrăm calmul, să rămânem optimiști și să sperăm că totul va fi bine. 

Iată la ce trebuie să renunți în săptămâna 16-22 martie că să atragi fericirea.

Berbec - Renunță la griji

Știu că este o perioadă întunecată pentru tine, însă ai încredere că totul va fi bine. Nu uita, Universul are un plan deja stabilit pentru fiecare dintre noi, nu lupta împotriva lui.

Taur - Renunță la teamă

Îndrăznește să ieși din zona de confort și să te apuci de treabă. Această săptămână poate fi una frumoasă pentru tine dacă îți aduni gândurile, scapi de energia negativă și începi să îți construiești visurile.

Gemeni - Renunță la invidie

Nu vei ajunge nicăieri dacă vei privi în stânga și în dreapta, încercând să îți dai seama cum își trăiesc alți oameni viața. Acesta este drumul tău și doar atât - mergi pe el așa cum îți dorești, fără să îți pese de ce ar spune sau ar face alții.

Citește și:

Rac - Renunță la grija zilei de mâine

Viața ta se întâmplă fix în acest moment. Trecutul a fost, iar viitorul nu știi ce îți poate aduce. Renunță la grija zilei de mâine și trăiește pentru acum. Bucură-te de clipa prezentă.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.