Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 23-29 martie?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător - Ai nevoie de răbdare

Pentru că lucrurile să se întâmple așa cum vrei tu, trebuie să înveți să ai răbdare. Fă un pas în spate de data aceasta și permite-i Universului să își joace cartea. În scurt timp vei vedea primele schimbări.

Capricorn - Ai nevoie să crezi în puterea ta

Crede în tine și totul va fi mai bine. Crede că poți trece și peste asta. Crede că Universul are un plan foarte frumos pentru tine și că în scurt timp vei ajunge să îți dai seama care este motivul pentru care se întâmplă toate aceste lucruri.

Vărsător - Ai nevoie să te concentrezi pe momentul prezent

Știu că este dificil, însă ai răbdare; va fi mult mai bine mai repede decât crezi. Între timp, începe să înveți să trăiești în momentul prezent pentru că acesta este singurul care contează cu adevărat.

Citește și:

Pești - Ai nevoie să știi că totul va fi bine

Este o perioadă destul de incertă pentru tine și îți este foarte greu să nu găsești răspunsurile potrivite la întrebările pe care le ai. Încearcă să nu îți mai faci atât de multe griji și să te lași purtată de val; timpul le va rezolva pe toate.

foto main: Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.