DANS și COLIBRI, cuvintele cheie pentru săptămâna 23-29 martie

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 23- 29 MARTIE 2020 este DANS.

Dansează ca și cum acesta este ultimul dans.

Dacă stai să te gândești viața este ca un dans. Are ritm, înseamnă schimbare. Este muzică, presupune un partener, un ring de dans și un dansator. Dansatorul ești tu. La fel ca orice dansator poți alege să te miși la unison cu ritmul vieții sau să fii pe lângă. Poți alege să urmezi coregrafia celorlalți pentru ca, la un moment dat, să alegi să îți creezi propria coregrafie care îți reflectă pe deplin aspirațiile, talentul, viziunea ta asupra dansului.

Iți poți alege locul pe ringul de dans. Te poți plasa sub un reflector sau departe de acesta, pe margine sau în centru. Poți schimba diverși parteneri sau poți alege să dansezi singură o perioadă. Poți alege să te perfecționezi sau să stagnezi.

Retail jobs

Folosește prima parte a săptămânii pentru a te hotărâ ce fel de dans vrei să dansezi.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 23- 29 MARTIE 2020 este COLIBRI

Soarbe din cupa de bucurie a vieții fără nici o reținere.

Ai văzut vreodată o pasăre colibri sorbind cu nesaț din cupa unei flori? Trupul ei minuscul colorat frumos plutește asupra corolei preț de câteva secunde apoi merge mai departe.

Colibri înseamnă flexibilitate, adaptabilitate, mișcare. Pasărea colibri nu suferă atunci când o floare nu mai are ce să îi ofere ci se mișcă la următaorea. Asta nu o face nestatorncă. Ea pur și simplu nu se atașează de ceva anume ci urmărește experiența în sine. Este liberă să se bucure de fiecare dintre acestea, indiferent de forma sau de culoarea ei.

Folosește cea de-a parte a săptămânii pentru a fi și tu precum o pasăre colibri. Vezi în ce aspecte ale vieții tale este nevoie să devii mai flexibilă și care sunt experiențele care contează cu adevărat pentru tine.

foto main: Lightspring, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri