Povestea de dragoste adevărată înfiripată în vremuri de carantina din cauza Covid-19

Povestea de dragoste adevărată înfiripată în vremuri de carantina din cauza Covid-19

Când dragostea nu cunoaște limite și trece și de carantină. Începutul unei povești frumoase de iubire care să ne pună zâmbetul pe buze.

De mai bine de două săptămâni, aproape întreaga planetă a intrat în izolare, oamenii încercând să respecte recomandările autorităților și să se distanțeze social. Retail jobs

Jeremy Cohen, un bărbat din Brooklyn, a observat o fată care dansa pe acoperișul unei clădiri de lângă casa lui. Profitând de faptul că tânăra se uita la el, acesta i-a făcut cu mâna, iar gestul i-a fost întors cu zâmbetul pe buze. Atunci, Jeremy a prins curaj, și a trimis drona cu numărul lui de telefon.

"Nu am mai fost la o întâlnire de cel puțin un an. Cred că îmi doream doar o interacțiune socială și limitarea de pereții apartamentului meu a scos creativitatea din mine." - a declarat Cohen potrivit BoredPanda.

Povestea de dragoste nu se încheie aici. De fapt, abia a început.

Cei doi au început să vorbească și chiar și-au dat întâlnire - bineînțeles separat, fiecare pe acoperișul blocului sau.

"Întâlnirea a mers atât de bine și, în funcție de cât durează această izolare, aș putea spune că sunt într-o relație de lungă durată cu cineva care locuiește la o stradă distanță de mine." - a mai spus Jeremy.

foto main: smirinika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri