Setari Cookie-uri

Prima Lună Plină a primăverii de pe 7 aprilie vine să ne vindece și să ne ocrotească

Este timpul să îi permitem Universului să ne arate drumul nostru în viață. Este timpul să ne vindecăm inimile și să ne ocrotim sufletele.

Balanță - Astrele sunt de partea ta și te ajută să îți faci ordine pe plan emoțional. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă cu tine și a îți pune în ordine gândurile și sentimentele.

Scorpion - Comunicarea te ajută foarte mult în această perioadă. Nu te detașa complet de oamenii din jurul tău, ci din contră - păstrează o legătură cât mai puternică cu ei în această perioada.

Săgetător - Spune ce ai pe suflet. Nu mai păstra totul doar pentru ține. În această perioadă este important să fii sinceră și să vorbești despre toate emoțiile pe care le simți.

Capricorn - Nu îți pierde speranța. Îndreaptă-ți atenția asupra lucrurilor care te ajută să mergi mai departe și spune-ți că în curând totul se va rezolva. În fiecare zi găsește cel puțin un motiv pentru care să zâmbești.

Citește și:

Vărsător - Spune-i partenerului de cuplu prin ce treci. Vorbește deschis despre stările și emoțiile tale, fii sinceră și vei vedea că îți va fi mult mai bine. Nu are sens să duci această povară grea singură.

Pești - Este momentul să crezi în tine, să îți iei inima în dinți și să faci acele schimbări de care înainte îți era atât de teamă. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să îndrăznești să ieși din zona de confort și să îți urmezi visurile.

foto main: Julia Ardaran, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.