Setari Cookie-uri

Prima Lună Plină a primăverii de pe 7 aprilie vine să ne vindece și să ne ocrotească

Este timpul să îi permitem Universului să ne arate drumul nostru în viață. Este timpul să ne vindecăm inimile și să ne ocrotim sufletele.

Pe 7 aprilie avem Super Lună Plină, prima lună plină a primăverii anului 2020. În mod tradițional, această lună este numită "Luna Roz", fiind una cu adevărat spectaculoasă.

În general, superluna este cu aproximativ 7% mai mare și 15% mai luminoasă decât luna plină tipică.

În această perioadă este important să îi permitem Universului să ne vindece de tot trecutul dureros, să ne protejeze de energia negativă și să ne ajute să mergem mai departe. Este o perioada dificilă, însă și asta va trece și totul va reveni la normal.

Iată ce mesaj are Universul pentru fiecare zodie în parte pentru următoarele zile:

Berbec - Nu îți fie teamă de ce se întâmplă. Totul va trece. Învață să te concentrezi pe lucrurile mărunte care îți pot descreți fruntea și îți pot pune zâmbetul pe buze.

Citește și:

Taur - Profită de această perioadă și îndreaptă-ți atenția asupra ta. Timpul liber pe care îl ai poate fi folosit pentru a face toate acele lucruri pe care înainte îți doreai să le faci însă nu aveai cum pentru că erai mult prea ocupată.

Gemeni - Hrănește-ți sufletul cu iubire și liniște. Găsește în fiecare zi câteva lucruri mărunte pentru care să fii recunoscătoare. Ești sănătoasă și asta este tot ce contează în aceste momente.

Rac - Numără-ți binecuvântările. Nu îi mai permite minții tale să zboare pe tărâmuri întunecate. Nu uită că tu ești stăpâna gândurilor tale, concentrează-te pe lucrurile pozitive.

Leu - Ai încredere că mâine va fi mai bine. Ai încredere că și această perioadă va trece. Ai încredere că în scurt timp vei putea zâmbi cu inima și cu sufletul.

Citește și:

Fecioară - Permite-i Universului să îți ocrotească sufletul. Fă un pas în spate și învață să nu mai grăbești lucrurile. Profită de această perioadă pentru a te redescoperi.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.