Setari Cookie-uri

Prima Lună Plină a Primăverii vine cu o lecție importantă pentru fiecare zodie în parte

Luna Plină are puterea de a ilumina. Aceasta va scoate la suprafață lucruri neștiute, va vindeca inimi rănite, va răscoli amintiri. Este de datoria noastră să ne concentrăm pe lucrurile care chiar contează astfel încât să putem în viața noastră aduce acel echilibru de care avem atâta nevoie pentru că acesta va fi adăpostul nostru în timpul furtunii.

Fecioară - Rămâi cu picioarele pe pământ, nu visa prea mult în această perioadă deoarece este posibil că peste puțin timp să te trezești și să dai de o realitate mult prea dureroasă. Alege să fii realistă.

Balanță - În această perioadă încarcă-te cu energie pozitivă și oferă oamenilor dragi ție mai multă iubire. Conectează-te cu sufletul tău și află de ce are nevoie pentru a fi cu adevărat fericit.

Scorpion - Încearcă să rămâi ocupată în această perioadă; concentrează-ți atenția asupra proiectelor creative și distractive care să te țină ocupată și, în același timp, să îți relaxeze sufletul.

Săgetător - Iartă toți oamenii care ți-au greșit; îngroapă amintirile dureroase și tot trecutul și mergi mai departe cu viața ta. Este momentul să îți îndrepți atenția asupra singurului moment care contează, momentul prezent.

Citește și:

Capricorn - Nu uita că iubirea este cea care îți face inima să tresară; oferă-i mai multă atenție partenerului de cuplu. Profită de această perioadă pentru a pune relația sentimentală pe primul loc.

Vărsător - Rămâi optimistă; sănătatea ta mentală ar trebui să fie o prioritate în aceste momente. Stabilește o rutină pentru următoarea perioadă, implică și oamenii dragi în viața ta, învață să te redescoperi și să afli ce te poate ține pe linia de plutire.

Pești - În această perioadă, singurul lucru care contează pentru tine este iubirea. Îți îndrepți atenția asupra relației sentimentale și ai parte de cele mai frumoase momente din viața ta. Fii fericită! Atât de simplu.

foto main: lisima, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.