Setari Cookie-uri

Cum să păstrezi vie legătura cu prietenii tăi în timpul distanțării sociale

Distanțarea socială nu înseamnă despărțire de toți oamenii dragi ție. Nu înseamnă uitare, nu înseamnă ruperea relațiilor, nu înseamnă izolarea sufletului.

Există mai multe metode prin care poți păstra vie legătura pe care o ai cu prietenii. Iată care sunt acestea:

1. Invită-i în conferințe

Este foarte important ca în această perioadă să comunicați cât mai mult; de aceea conferințele video (sau audio) sunt importante nu doar pentru a păstra vie relația dintre voi, ci și pentru a vă ajuta să vă relaxați, să uitați de probleme, să spuneți ce aveți pe suflet. Chiar dacă fiecare este la el acasă, sunteți între prieteni și asta este tot ce contează.

Stabiliți ca o dată la câteva zile să vă întâlniți cu toții și să faceți o conferință.

2. Provocări în comunitatea de prieteni

Cu atât de mult timp liber, puteți încerca anumite provocări interesante în grupul vostru de prieteni - de la citit o carte recomandată de cineva, la făcut ordine în casă, gătit un anumit fel de mâncare, purtat haine într-o anumită culoare, vizionat un anumit documentar și tot așa.

Citește și:

3. Găzduiește o petrecere Netflix

Google Chrome a dezvoltat o extensie numită Netflix Party, care permite utilizatorilor să vizioneze de la distanță serialele/show-urile/documentarele preferate cu alte persoane.

Cum funcționează? Gazda se ocupă de petrecerea de vizionare prin crearea propriului link unic pe care îl împărtășește cu prietenii. Deși nu există posibilitatea de a vă vedea live în timp ce vizionați filmul, aveți o secțiune mică de chat unde puteți comunica liber.

Acest articol face parte din campania Totul va fi bine, powered by Tchibo, care te pregătește pentru reîntâlnirea cu prietenii tăi.

4. Competiție de gătit prin FaceTime

Dacă vă place să gătiți, acum ar putea fi momentul să descoperiți modalități noi și creative de a face rețete. Sună prin FaceTime un prieten și propune-i să faceți o competiție de gătit - cine poate face cea mai bună mâncare? Platingul este și el important.

Citește și:

5. Trimiteți-vă mesaje non stop

Vorbiți tot timpul... despre cum vă simțiți, despre cum vă petreceți ziua, despre ce ați mai aflat, despre ce ați mai făcut... despre orice. Este important să păstrezi vie relația dintre tine și prietenii tăi.

foto main: GoodStudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.