Setari Cookie-uri

Cele trei zodii favorizate de Super Luna Roz, prima lună plină a primăverii

Ești curioasă dacă te afli printre ele?

Este momentul să tragem linie și să o luăm de la capăt. Cu mai multă iubire, cu compasiune, cu iertare, cu încredere în noi.

Prima Lună Plină a Primăverii va lumina cerul în noaptea dintre 7 și 8 aprilie, marcând apogeul lunar al sezonului Berbecului. Fiind o superlună, mult mai puternică și mai strălucitoare decât toate celelalte luni, aceasta va aduce cu ea toate intențiile pe care le-am exprimat în Univers în ultima perioadă.

Citeste si:

Iată care sunt cele trei zodii favorizate de Super Luna Roz:

Berbec

Super Luna Roz are loc în casa Berbecului și poate provoca mai multă tensiune decât cea cu care erai tu obișnuită. Focusul principal în următoarea perioadă va fi asupra vieții personale; pentru tine relațiile sunt cele care contează în aceste momente. Nu uita că tu decizi cui să ii acorzi atenție și afecțiune. Sfatul Universului pentru tine: tratează oamenii din jur așa cum ai vrea să te trateze ceilalți pe tine.

Citește și:

Dacă ai visuri de împlinit, această este cea mai bună perioadă pentru a le pune în aplicare.

Rac

Există o luptă interioară între sinele interior și cel exterior; energia lunii pline ar putea să creeze o oarecare tensiune în sufletul tău. Părerile ți se vor schimba destul de repede și îți va fi greu să faci schimbări sau să iei decizii importante.

Nu uita că astrele sunt alături de tine. Învață să îmbrățișezi echilibrul în toate lucrurile. Învață să îți asculți inima și să ai grijă de sufletul tău. Învață să îți acorzi timp pentru a face lucrurile care îți plac. Învață să fii fericită și să te concentrezi pe lucrurile pentru care ești recunoscătoare.

Balanță

În această perioadă vei simți schimbările care vor apărea într-un mod foarte personal. Astrele te învață să alegi fericirea pentru tine, să fii puțin egoistă și să te pui pe primul loc, să îți valorifici singură timpul și să îți îndrepți energia către îngrijirea sufletului tău.

Citește și:

Este momentul să îți asculți sufletul și să iei deciziile pe care tu le consideri potrivite pentru tine. Este momentul să îți dai seama ce te face cu adevărat fericită și să lupți pentru ceea ce îți dorești, să nu renunți până când nu reușești tot ce îți propui.

foto main: jakkapan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.