Îmi pare rău că nu ai pe cineva lângă tine care să îți fie sprijin în aceste momente incerte.

Îmi pare rău că distragerile tale zilnice normale nu sunt acolo pentru a atenua greutățile singurătății.

Îmi pare rău că tăcerea te apasă și nu îți poți distrage cu nimic atenția pentru a te face să uiți de tot ce se întâmplă.

Îmi pare rău că te simți singură și te gândești că nu ai pe nimeni cu care să vorbești despre lucrurile prin care treci.

Îmi pare rău că ai rămas blocată într-o casă care nu pare acasă.

Îmi pare rău că cele mai grele temeri te bântuie.

Îmi pare rău că inima ta simte că tot ce a trăit până acum este în zadar.

Vreau să știi, însă, că aceste lucruri nu se întâmplă pentru a te tortura, ci pentru a îți lumina calea. Aceste lucruri se întâmplă pentru că până acum ai tot fugit de ele și este momentul să te opresti din alergat și să încerci să te ocupi pas cu pas de fiecare în parte. Aceste lucruri se întâmplă astfel încât să poți pune capăt o dată pentru totdeauna războiului care se află în sufletul tău.

Știu că în interior nu ești surprinsă de nimic... tu doar credeai că așa ceva nu ți se va întâmplă, că deții controlul asupra situației. Adânc în inima ta știai că dacă urma să înlături toate distragerile care amorțeau durerea și te făceau să uiți de tot, rănile tale ar fi început să sângereze. Știai că, în cele din urmă, vei fi forțată să îți scoți toate măștile și să fii tu însăți, să vezi viața așa cum este ea.

Durerea prin care treci acum va fi unul dintre lucrurile pentru care vei fi recunoscătoare mai târziu. Lacrimile pe care le verși noaptea te vor aduce mai aproape de libertatea ta. Te vor aduce mai aproape de a găsi soluții clare și de a lua decizii îndrăznețe.

Mergi mai departe. Acceptă ceea ce simți. Rezolva-ți problemele. Ai încredere în Univers că în scurt timp totul va fi bine.

foto main: unsplash

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: