Setari Cookie-uri

3 Semne că totul va fi bine (chiar dacă acum simți că totul se prăbușește în jurul tău)

Este momentul să schimbi ceva... începe de acum. Viața ta poate fi diferită. Iată câteva semne clare că vei fi bine chiar dacă acum simți că totul se prăbușește în jurul tău:

Doar ce îți începi ziua și imediat încep să apară în mintea ta fel și fel de gânduri pentru fiecare lucru mărunt, fiecare situație neașteptată, fiecare moment apăsător. Eșți neliniștită cu privire la ce ar putea crede alți oameni - familie, prieteni, colegi, chiar și persoane străine - despre tine. Chiar și atunci când mergi pe stradă îți faci griji pentru că nu știi cum arăți în ochii altora. Îți faci griji pentru toate responsabilitățile de la locul de muncă și toate obligațiile pe care le ai în viața personală... și întotdeauna ai această senzație de durere constantă că nu faci suficient, că nu ești suficientă de bună și nu vei fi niciodată așa cum îți dorești tu să fii.

Toate aceste posibilități negative sunt doar câteva posibilități mici dintr-un miliard de alte posibilități. Așadar, șansele ca ele să devină realitate sunt incredibil de mici. Și, chiar dacă devine o realitate, impactul negativ al acestei realități este mai puțin dezastruos decât ne imaginăm noi.

Citește și:

Este momentul să schimbi ceva... începe de acum. Viața ta poate fi diferită. Iată câteva semne clare că vei fi bine chiar dacă acum simți că totul se prăbușește în jurul tău:

1. În acest moment totul se schimbă. Nimic nu este sigur și, cel mai important, ești liberă

Totul în viață este temporar. Nimic nu durează o veșnicie. Fiecare moment ne oferă un nou început și un nou sfârșit. În fiecare secundă Universul îți oferă o nouă șansă. Nu uita, după întuneric întotdeauna va fi lumină - acesta este cel mai bun reminder. În fiecare dimineață, când te trezești și privești cerul, amintește-ti că totul va fi bine.

2. Ai câteva alegeri incredibile de făcut

Îmbrățișează pe deplin viața, deschide-ți sufletul la toate posibilitățile care apar în fața ta, alege să fii vulnerabilă la schimbările neașteptate, să ai grijă de tine și de inima ta când vremurile sunt grele, să îți oferi cea mai pură și sinceră iubire indiferent de ce se întâmplă în jurul tău și să fii recunoscătoare pentru oportunitatea de a trăi, de a simți, de a experimenta toată această viață.

Citește și:

3. Există cel puțin un pas mic, pozitiv, pe care îl poți face chiar acum

Nu construi munți în mintea ta, nu îți crea obstacole în drumul tău. Nu încerca să cucerești lumea deodată. Ia-o pas cu pas. Puțin câte puțin zi de zi, clipă de clipă. Permite-i timpului să treacă pentru că doar așa vei privi înapoi și îți vei da seama cât de multe probleme ai reușit să rezolvi, câte situații dificile ai înfruntat și cât de mult ai crescut.

foto main: Rawpixel.com, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.