Setari Cookie-uri

11 Lucruri simple pe care să le faci pentru a cultiva fericirea în viața ta chiar acum

Ai nevoie de o singură persoană care să te facă fericită și să îți schimbe viața. Tu ești acea persoană.

Nu uita că totul depinde doar de tine. De tine depinde modul în care îți începi ziua (cu zâmbetul pe buze sau tristă), de tine depinde dacă te concentrezi asupra lucrurilor pozitive sau a celor negative, de tine depinde dacă ești recunoscătoare pentru tot ce ai sau simți că totul ți se cuvine. De tine depinde viața ta. De tine depinde fericirea ta.

11 Lucruri simple pe care să le faci pentru a cultiva fericirea în viața ta chiar acum

1. Profită de tehnologie într-un mod pozitiv. În această perioadă, folosește gadgeturile pentru a rămâne în contact cu oamenii dragi ție - apel telefonic, face time, mesaje, convorbiri lungi pe zoom.

2. Filtrează "zgomotul" din viața ta. Nu ascultă toate știrile negative din această perioadă.

3. Învață să ai grijă de tine. O mare marte din viața ta este rezultatul micilor alegeri pe care le faci în fiecare zi. Astăzi ce alegi frumos pentru tine și sufletul tău?

Citește și:

4. Începe să fii productivă. Chiar dacă stai în casă, încearcă să fii mai productivă, să îți îndrepți atenția lucrurilor pe care ai putea să le faci și pe care le-ai tot amânat de-a lungul timpului.

5. Dedică-ți acest timp activităților care să te ajute să te relaxezi. Nu uita de tine, nu uita de ce poți face pentru a îți liniști sufletul și a îți relaxa inima în situațiile stresante.

Acest articol face parte din campania Totul va fi bine, powered by Tchibo, care te pregătește pentru reîntâlnirea cu prietenii tăi.

6. Învață să fii prezentă. Nu te mai concentra pe griji și probleme pentru că de cele mai multe ori ele țin fie de trecut, fie de prezent. Fii aici acum și profită cât poți de mult de viața ta.

7. Înlocuiește grijile cu acțiuni pozitive. În loc să te concentrezi pe negativ, axează-te pe lucrurile optimiste. Nu uita că tu poți schimba orice la viața ta.

Citește și:

8. Permite-i iubirii să îți învingă fricile. Frica împinge departe de ține ceea ce îți dorești. Iubirea, în schimb, atrage, îți dă putere și te ajută să lupți pentru visurile tale.

9. Compară-te doar cu tine. Nu te mai compara cu alți oameni. Nu te afli în pielea lor și nici nu le știi povestea.

10. Alege să fii fericită pentru oamenii din jurul tău. Cei dragi au nevoie să te vadă cu zâmbetul pe buze; învață să fii un "dar de la Dumnezeu" pentru ei, să îi ajuți în momentele dificile, să le pui zâmbetul pe buze și să le spui că totul va fi bine.

11. Începe să oferi iubire fără să ai așteptări. Nu te mai gândi că vei primi ceva înapoi, tu doar oferă iubire - în cea mai pură și mai frumoasă formă.

Citește și:

foto main: Juliana Brykova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.