Setari Cookie-uri

2020 ne cere să ne regăsim pe noi înșine 

Aceasta este șansa noastră de a ne redescoperi, de a fi atenți cu noi înșine, de a ne asculta inima și de a ne înțelege sufletul... iar noi încă nu știm să profităm de ea. 

Dacă tot stăm în casă, este momentul să transformăm această izolare într-un proces de regăsire, de îngrijire de sine.

Iată câteva lucruri pe care le poți face astfel încât atunci când vei reveni la viața ta obișnuită să fii cea mai bună versiune a ta:

1. Rearanjează-ți casa. Energia din casă este importantă în creșterea vibrațiilor fericirii, iubirii și bogăției. Prin urmare, profită de aceste momente pentru a aduce energia pozitivă în viața ta prin rearanjarea detaliilor - de la accesorii, la produse.

2. Deconectează-te de la tot zgomotul din jurul tău. Fie că este vorba despre știri, rețele de socializare sau mailuri, încetează să mai consumi în mod excesiv informații care te pot agita, aducând stres și anxietate în sufletul tău. Așadar, deconectează-te de la zgomot, îndepărtează telefonul și creează un spațiu calm și pașnic în care să existe liniște și energie pozitivă.

Citește și:

Acest articol face parte din campania Totul va fi bine, powered by Tchibo, care te pregătește pentru reîntâlnirea cu prietenii tăi.

3. Redescoperă-te. Petrece timp cu tine însăți. Ascultă-ți sufletul și descoperă de ce are nevoie inima ta pentru a fi cu adevărat fericită. Concentrează-te pe lucrurile simple care îți pot pune zâmbetul pe buze. Eliberează-te de trecut, învață-ți lecțiile din greșelile făcute și mergi mai departe. Aceasta este șansa ta să începi un nou capitol, profită de ea.

4. Învață arta meditației. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine pentru a îți calma mintea și a scăpa de anxietate și de toate gândurile negative este să înveți să meditezi. Chiar dacă se întâmplă atâtea lucruri în jurul tău, îți poți educa mintea să rămână în momentul prezent și să fie liniștită. Chiar și o sesiune de 10 minute de meditație pot face minuni pentru sufletul tău și pot readuce pace în lumea ta interioară.

Citește și:

5. Vorbește cu oamenii la care ții. Încearcă să te eliberezi de toți oamenii negativi și toxici și să păstrezi în viața ta doar acei oameni pozitivi, optimiști, care te iubesc necondiționat și care nu ar face nimic intenționat pentru a te răni.

foto main: Sergey Pekar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.