Setari Cookie-uri

Horoscop pentru weekend. Ce ne aduc zilele de Paște în funcție de zodie

Următoarele zile sunt pentru suflet, iubire și credință. Acceptăm ceea ce se întâmplă și încercăm să apreciem lucrurile mărunte pe care le avem pentru că acestea sunt singurele care contează cu adevărat. Ne bucurăm de prezent și facem tot posibilul ca acest weekend să fie doar despre dragoste... pentru noi și pentru cei dragi nouă. 

Leu - Primești sprijin din partea celor dragi

Oamenii dragi ție îți sunt alături în aceste momente și te sprijină în toate deciziile pe care le ai de făcut. Ai încredere că totul va fi bine; nu uita că este o perioadă dificilă, nu o viață dificilă. Mâine va fi mai bine.

Fecioară - Primești un semn de la Univers

Universul este alături de tine în aceste momente și te ghidează pentru a merge pe drumul pe care tu îți dorești să mergi. Ai încredere în el și permite-i să îți arate ce este mai bine pentru tine.

Balanță - Primești o lecție de viață

Următoarele zile vin cu o întâmplare de pe urma căreia înveți o lecție de viață extrem de importantă. Aceste momente vor fi ușor dificile din punct de vedere emoțional, însă te vor ajuta să înțelegi cel mai bine cine ești și de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Citește și:

Scorpion - Primești vești minunate

După o perioadă destul de tensionată și dificilă pentru tine, reușești să te liniștești și chiar să fii fericită deoarece primești câteva vești frumoase care îți vor pune zâmbetul pe buze și îți vor da speranța că lucrurile vor reveni la normal.

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.