Setari Cookie-uri

Horoscop pentru weekend. Ce ne aduc zilele de Paște în funcție de zodie

Următoarele zile sunt pentru suflet, iubire și credință. Acceptăm ceea ce se întâmplă și încercăm să apreciem lucrurile mărunte pe care le avem pentru că acestea sunt singurele care contează cu adevărat. Ne bucurăm de prezent și facem tot posibilul ca acest weekend să fie doar despre dragoste... pentru noi și pentru cei dragi nouă. 

Săgetător - Primești liniște

În aceste momente tot ce îți dorești este mai multă liniște și ghici ce? Universul îți ascultă dorința și îți oferă o perioadă fix pe gustul sufletului tău. Profită de aceste zile pentru a îți pune în ordine gândurile și sentimentele.

Capricorn - Primești mai mult curaj

Trebuie să iei câteva decizii importante în ceea ce privește viața profesională; Universul este alături de tine și îți oferă curajul de a îndrăzni să ieși din zona de confort și de a merge mai departe cu planurile tale.

Vărsător - Primești dragoste infinită

Aceasta este o perioadă minunată pentru tine deoarece îți oferă posibilitatea de a profita de momentele petrecute alături de oamenii la care ții. Partenerul de cuplu este mai afectuos ca niciodată și te surprinde cu gesturi incredibil de frumoase.

Citește și:

Pești - Primești curajul de a fi tu însăți

Universul este de partea ta în această perioadă; este momentul să fii tu însăți, să te accepți și, cel mai important, să te iubești pentru ceea ce ești; cu bune și cu rele, cu calități și defecte. Nu uita că tot ce ai trăit până acum te-au conturat și te-au ajutat să ajungi unde ești acum.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.