Setari Cookie-uri

Alege un apus de mai jos și descoperă de ce ai nevoie în luna mai pentru a fi fericită

​​​​​​​Testul sufletului - alege un apus din imaginile de mai jos și află de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

Dacă ai ales prima imagine... ai nevoie de aventură

Pentru tine ultima perioadă a fost destul de dificilă; ești o persoană aventurieră, care adoră să fie în natură, în aer liber, să se bucure de un apus pe un vârf de munte sau de un răsărit pe o plajă pustie.

În luna mai sufletul tău are nevoie de mai multă aventură. Are nevoie să ieși din zona de confort și să faci lucruri noi și interesante. Are nevoie să trăiești ca și cum aceasta ar fi ultima ta zi pe pământ. Are nevoie să renunți la reguli și să trăiești cu adevărat.

Dacă ai ales prima imagine... ai nevoie de tine însăți

Surpriză - singurul lucru de care ai nevoie în luna mai nu este un lucru. De fapt, este o persoană - cea mai importantă persoană - este vorba despre tine însăți.

Este momentul să dai dovadă de puțin egoism și să alegi să te pui pe primul loc. Este momentul să fii cu adevărat fericită, să faci alegerile pe care tu le consideri potrivite pentru tine fără să îți fie teamă de ce ar spune oamenii din jurul tău. Ai încredere în tine, sufletul tău știe de ce are nevoie pentru a trăi mai frumos ca niciodată.

Citește și:

Dacă ai ales prima imagine... ai nevoie de liniște

În luna mai ai nevoie de liniște - o liniște calmă și reală, care să îți calmeze sufletul mult prea agitat. O liniște în care să îți poți auzi gândurile și emoțiile. O liniște care să te ajute să înțelegi cine ești, ce îți dorești de la viață și care este drumul pe care trebuie să mergi de acum înainte.

Încearcă să stai mai mult timp singură, să creezi o legătură puternică între inima, sufletul și corpul tău. Să te regăsești și să descoperi ce îți lipsește și ce poți schimba la viața ta pentru a fi fericită.

Dacă ai ales prima imagine... ai nevoie de iubire

În luna mai ai nevoie de iubire... în toate formele ei. De o iubire de prieteni, alta de părinți și copii, alta de parteneri de cuplu. După o perioadă atât de dificilă, nu îți dorești nimic altceva decât să fii înconjurată de oamenii dragi ție, să îi ții strâns în brațe și să recuperați timpul petrecut separat.

Citește și:

Simți că sufletul tău are atâtea emoții frumoase și sentimente speciale de oferit celor la care ții. Până când vom reuși să revenim la viețile noastre normale, nu uita să faci tot posibilul pentru a păstra vie relația dintre tine și oamenii speciali din viața ta.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.