Setari Cookie-uri

Trei semne că chakra ta rădăcină nu funcționează cum trebuie

Vindecarea noastră, la toate nivelurile începe cu vindecarea chakrelor, mai precis cu readucerea armoniei și a echilibrului în fiecare dintre acestea. 

Corpul uman este susținut din umbra de un sistem energetic sofisticat, guvernat de chakre. Fiecare dintre cele șapte chakre principale are un rol bine determinat, guvernează anumite organe și este responsabilă cu anumite aspecte ale vieții noastre. Atunci când una dintre chakre nu funcționează în mod corespunzător, impactul se răsfrange asupra celorlalte chakre, acestea fiind ogligate să lucreze mai mult. Vindecarea noastră, la toate nivelurile începe cu vindecarea chakrelor, mai precis cu readucerea armoniei și a echilibrului în fiecare dintre acestea.

Chakra rădăcină, situată la baza coloanei noastre vertebrale, are legătură cu sentimental nostru de siguranță în lume, cu conștientizarea faptului că avem valoare și că merităm să trăim o viață împlinită. Tot această chakra are legătură cu situația noastră financiară și cu abilitatea de a găsi ocupația potrivită și a excela în aceasta. Senzația de a fi cu capul în nori sau incapacitatea de a ne concentra este adesea un semn că în zona chakrei rădăcină există un deficit energetic.

Citește și:

Chakra rădăcină reprezintă și punctual nostru de conexiune cu Mama Pământ, punctual prin care ne împământăm și lăsăm energia ei să urce în corpul nostrum, de-a lungul coloanei.

Atunci când ai stări de anxietate, chakra rădăcină te poate ajuta să le combați cu succes. Starea de anxietate este un semn că energia ta este concentrate la nivelul minții. Ceea ce îți dorești este să readuci energia înapoi în corp. Poți face acest lucru desfășurând o activitate fizică, menită să îți energizez corpul fizic. De asemenea, te poți concentra asupra respirației tale conștiente.

Obiceiurile tale alimentare reprezintă un alt indiciu al bunei funcționări a chakrei rădăcină. Spre exemplu, dacă mănânci mult fără să se pună nimic pe tine, acesta este un semn că chakra rădăcină funcționează sub parametric săi normali. Pe de altă parte, poți simți nevoia să mănânci tot timpul doar pentru a te simți cu picioarele pe pământ și împământată.

Citește și:

Dependența de alte persoane este un alt semn că chakra ta rădăcină are nevoie de atenția ta. Pentru a te simți în siguranță, tinzi să te agăți de oameni și obiecte. Lucrează asupra chakrei tale, vizualizând-o activă, puternică și sănătoasă, exact așa cum a fost creată, pentru a readuce astfel armonia și sănătatea în viața ta.

foto main: OLaLa Merkel, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.