7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (27 aprilie - 3 mai)

Pacea din interiorul inimii mele este mai adâncă decât cuvintele o pot exprima. Fericirea pe care o simte sufletul meu în aceste momente este contagioasă.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Astăzi promit să mă iubesc pentru ceea ce sunt. Lucrurile care mă fac diferită sunt lucrurile care mă definesc. Sunt ceea ce sunt și nu mă mai ascund.

Mantră pentru ziua de marți:

Respirație cu respirație renunț la așteptările pe care le am, la frica din suflet, la regretul pe care îl simt și la frustrarea din mintea mea. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Mintea îmi este plină de gânduri care aduc iubirea, lumina și adevărul în viața mea.

Mantră pentru ziua de joi:

Îmi deschid inima pentru a permite ca lucruri minunate să vină în viața mea.

Mantră pentru ziua de vineri:

Astăzi învăț să accept viața așa cum este. Învăț din greșelile făcute și merg mai departe. Nu contează ce s-a întâmplat, ceea ce contează cu adevărat este ce voi face de acum înainte.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Pacea din interiorul inimii mele este mai adâncă decât cuvintele o pot exprima. Fericirea pe care o simte sufletul meu în aceste momente este contagioasă.

Mantră pentru ziua de duminică:

Tot ce am făcut ieri m-a condus spre o zi mai bună, ziua de azi. Accept tot ce s-a întâmplat, cresc învățând din greșeli și merg mai departe deoarece știu că Universul are pentru azi numeroase surprize.

Citește și:

foto main: Quick Shot, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri