Setari Cookie-uri

Adevăratul mod prin care funcționează karma în viața ta

Conceptul de karma spune, în esență, că acțiunile noastre din prezent ne afectează viața în viitor. Pe măsură ce viața este afectată, noi putem privi înapoi la deciziile luate și putem lua în considerare modul în care alegem să ne trăim viața din prezent. 

Iată adevăratul mod prin care funcționează karma în viața ta:

1. Faptele vorbesc mai puternic decât cuvintele

Poate că ai cele mai bune intenții și crezi că asta te face o persoană bună. Cu toate acestea, legea karmei spune altceva - atunci când îți ții gândurile bune în minte și nu le pui în practică vei face rău karmei tale din prezent pentru că nu o vei urma. Acțiunile sunt cele care contează cu adevărat.

2. Totul contează. Totul se leagă

Acțiunile aparent neimportante pot avea efecte pe termen lung. Dacă practici legea karmei, poți vedea cât de importante sunt toate acțiunile tale. Micile fapte de bunătate pot avea un efect mai mare asupra lumii din jurul tău decât îți poți imagina tu.

3. Înțelege-ți trecutul

Pentru a merge mai departe și a îți îmbunătăți viața, trebuie să fii dispusă să iei în considerare acțiunile tale trecute. Legea karmei îți cere să te ierți pentru greșelile făcute și să faci tot posibilul să eviți repetarea acestora. Crești recunoscând că trebuie să crești, învățând din greșeli și mergând mai departe.

Citește și:

4. Concentrează-te asupra prezentului

Trecutul este în afara controlului tău. Între timp, poți determina oarecum viitorul tău însă numai dacă rămâi concentrată asupra momentului prezent. Când ești AICI și ACUM oferi viitorului tău un dar extraordinar.

5. Nu-ți fie teamă de schimbare

Cu încăpățânarea de a rămâne în zona de confort nu vei face mai nimic pentru a îți îmbunătăți circumstanțele în viață. Trebuie să fii dispusă să recunoști că ai făcut greșeli și să arăți că vrei să te schimbi, că lupți pentru a deveni o versiune mai bună a ta. Karma îți cere să încetezi să treci din nou prin ce ai trecut, să îți confrunți greșelile și să îți continui drumul.

foto main: Dzhulbee, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.