Setari Cookie-uri

Alege îngerul păzitor și află mesajul pe care îl are pentru tine pentru viitor

Sensul cuvântului "Înger" este păzitor și mesager; comunicarea și îndrumarea sunt specilitatile lui. Mesajele îngerilor tăi sunt întotdeauna pentru binele tău. Aceștia te ghidează către visurile tale, către scop, fericire, bucurie și pace. 

Dacă ai ales primul înger

Mesajul este următorul: Ai încredere în tine

Dumnezeu comunică cu tine prin intuiția. Când îți respingi sentimentele intuitive, renunți în parte la îndrumarea divină.

Intuiția ta este un sistem de ghidare pentru minte, trup și suflet. Se bazează pe energia primită de Univers, de la divinitate. Învață să ai încredere în tine și să alegi întotdeauna cu inima. Dacă ai îndoieli cu privire la sentimentele tale, cere un semn îngerilor pentru a le confirma.

Dacă ai ales al doilea înger

Mesajul este următorul: Învață să te iubești

Iubirea de sine este fundamentul vieții tale. Când ești cu adevărat atentă cu tine, când te accepți, când ești fericită cu ceea ce ești, reușești să trăiești viața mai liberă ca niciodată.

Citește și:

Ca și ura, toată iubirea vine din interior. Ura de sine, chiar și în forme mici, scoate energia negativă în lume - și, potrivit Legii atracției, energia atrage altă energie; Așadar dragostea de sine atrage iubire de la Univers, de la oameni și, în același timp, este amplificată pentru a transmite tuturor celor din jurul tău dragoste pură și adevărată. A te iubi pe tine înseamnă a iubi tot ce te înconjoară.

Dacă ai ales al treilea înger

Mesajul este următorul: Caută pacea

Pacea în lumea întreagă începe cu o singură persoană. Cu cât ești mai împăcată cu tine însăți, cu atât aduci mai multă pace în lumea ta.

Nu uita că tu ești responsabilă pentru tot ce ai în viața ta - nu ai vrea să fii înconjurată de liniște, de iubire, de pozitivitate? Să ai o aură minunată, mai frumoasă ca niciodată? Concentrează-te asupra lucrurilor care contează cu adevărat, creează o pratică spirituală pentru a aduce pace în jurul tău astfel încât să îți schimbi viața în moduri pozitive.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.