Setari Cookie-uri

9 Decizii importante pe care să le iei chiar acum. Nu le mai amâna, viitorul nu te așteaptă

Eliberează-ți mintea și trăiește-ți viața. 

Iată care sunt cele mai bune decizii pe care să le iei chiar acum:

1. Alege să fii prezentă. Alege să trăiești viața pe care o ai acum; să te bucuri de ce se întâmplă în acest moment - pentru că aceasta este viața ta. AICI și ACUM contează.

2. Alege să lași trecutul în urma ta. Tu acționezi gândindu-te că ești împotriva lumii însă, de fapt, ești împotriva ta. Ai încredere că totul va fi bine în timp ce faci pași mărunți pentru a merge mai departe cu viața ta. Nu va fi ușor, însă va fi posibil.

3. Alege să faci alegeri conștiente. Să trăiești cu adevărat înseamnă să faci schimbări în viața ta, să faci alegeri potrivite, să creezi amintiri în acest moment. Așadar, ce alegi?

4. Muncește din greu pentru fericire. Fericirea nu este o stare sufletească trecătoare; este o alegere a stilului de viață care necesită puterea de a depăși momentele dificile și de a face tot ce este necesar pentru ca ziua de azi să fie mai bună.

Citește și:

5. Alege să mergi mai departe. Nu lasă ce nu poți face să te oprească din ceea ce poți face. Indiferent de obstacolele care stau în calea ta, tu alege să mergi mai departe.

6. Fă pași mărunți, nu te opri din drumul tău. Durează doar câteva minute pentru a face puțin progres... iar puțin progres contează enorm.

7. Scapă de ideile negative. Nu vorbi dacă nu poți spune ceva drăguț. Nu căuta defecte la alte persoane. Nu asculta tot ce ți se spune, uneori minciunile sunt foarte bine deghizate.

8. Acordă-ți mai mult credit. Ce se întâmplă dacă astăzi alegi să crezi că ești suficient de puternică și suficient de curajoasă pentru a merge mai departe? Ce se întâmplă dacă la finalul zilei alegi să crezi că ai făcut o treabă destul de bună astăzi? Și dacă mâine dimineață alegi să crezi din nou aceste lucruri?

Citește și:

9. Apreciază viața bună pe care o ai. Secretul unei vieți bune este să acorzi mai multă atenție începuturilor și lucrurilor frumoase decât sfârșiturilor și lucrurilor urâte.

foto main: Tuzemka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.