Setari Cookie-uri

7 Lucruri care nu vor mai conta deloc în mai puțin de 20 de ani

Iată câteva lucruri pe care avem tendința de a cheltui multă energie mentală și fizică atunci când suntem mai tineri și care peste ani și ani nu vor mai conta absolut deloc:

De prea multe ori lăsăm micile frustrări ale fiecărei zile să ne orbească de frumusețea din fața noastră. Suntem prinși în propriile noastre gânduri negre și, literalmente, nu știm că viața noastră este mai frumoasă decât puținele lucruri care ni se par probleme. Stăm și ne plângem și ne dorim să trăim o altă viață. "Viața este atât de nedreaptă" - ne spunem tot mai des.

Cu cât timpul trece, cu atât devenim mai liniștiți și cu atât acceptăm mai puțină dramă inutilă și haos în viețile noastre.

Iată câteva lucruri pe care avem tendința de a cheltui multă energie mentală și fizică atunci când suntem mai tineri și care peste ani și ani nu vor mai conta absolut deloc:

1. Neputința frustrărilor unei zile obișnuite. 99,9% din ceea ce te stresează astăzi nu va mai conta peste o lună.

Citește și:

2. Micile eșecuri de care te simți foarte vinovată. Când îți stabilești obiective și îți asumi riscuri calculate în viață, în cele din urmă înveți că vor exista momente în care vei reuși, dar și momente în care vei eșua. Și asta este în regulă.

3. Cât de "perfect" ar putea fi sau ar trebui să fie totul. Perfecționismul provoacă stres și anxietate, stări complet inutile, și te împiedică să obții ceea ce îți dorești în viață.

4. Să ai încredere completă înainte de a face primul pas. Pe drumul vieții, rareori suntem complet siguri de faptul că avem încredere deplină în ceea ce avem de făcut.

5. Presiunea de a face o mare diferență deodată. În timp putem vedea o dezvoltare frumoasă în ceea ce facem. Venim să învățăm că niciun act de dragoste, bunătate sau generozitate, oricât de mic ar fi, nu este niciodată irosit.

Citește și:

6. Să-ți dorești să fii în deplin control asupra tuturor lucrurilor. Cu cât trece timpul, cu atât ne dăm seama cât de puține lucruri putem controla de fapt. Și nu există niciun motiv întemeiat să rămâi prinsă de lucrurile pe care nu le poți controla.

7. Să câștigi aprobarea tuturor. Puterea convingerii tale este cea care determină nivelul tău de succes personal pe termen lung, nu numărul de persoane care sunt de acord cu fiecare lucru mărunt pe care îl faci.

foto main: Ekkasit Rakrotchit, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.