Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 18-24 mai?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător - Ai nevoie să ai răbdare

Ai răbdare cu oamenii din jurul tău, ai răbdare cu rezolvarea problemelor pe care le ai, ai răbdare cu deciziile pe care trebuie să le iei, ai răbdare cu tine însăți. Nu uită că fiecare lucru se întâmplă la timpul lui.

Capricorn - Ai nevoie să iubești cu toată inima ta

În această săptămână alege iubirea. Învață să îți deschizi inima, să dărâmi toate acele bariere pe care le-ai construit în jurul sufletului tău și să nu îți fie teamă să faci un pas în față pentru dragostea adevărată.

Vărsător - Ai nevoie să te regăsești

Treci printr-o perioadă ușor dificilă din punct de vedere emoțional și ai nevoie de o scurtă pauză pentru a îți pune în ordine gândurile și sentimentele și a face câteva schimbări astfel încât să îți vezi sufletul fericit. Ai încredere în intuiția ta.

Citește și:

Pești - Ai nevoie să te pui pe primul loc

Este foarte important că în această săptămână să încerci să ai mai multă grijă de tine; dă dovadă de puțin egoism și alege să te pui pe primul loc. Mai întâi ai grijă de tine pentru a putea avea grijă și de oamenii din jurul tău.

foto main: Tatiana Davidova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.