Setari Cookie-uri

10 Semne că este timpul să mergi mai departe cu viața ta

Problema nu este viața pe care o ai... nici oamenii din jurul tău... nici măcar tu însăți. Problema este încăpățânarea ta de a ține cu orice preț de ce nu este destinat să fie al tău. 

Iată care sunt semnele care îți spun că nu mai trebuie să rămâi unde ești acum și că este timpul să mergi mai departe cu viața ta:

1. Ești tot timpul supărată sau agitată cu privire la viața ta. A fi calmă este o superputere care îi permite minții tale să găsească soluții.

2. Simți nevoia să revii la un obicei negativ din trecut. Alege să fii fermă cu privire la deciziile tale de astăzi.

3. Nu ai deloc setate prioritățile în viață. Nu știi ce îți dorești, însă nici nu prea îți pasă. Este timpul să schimb ceva, să îți studiezi obiceiurile și ritualurile. Să ai grijă cum îți petreci timpul pentru că mai târziu vei regreta.

4. Întotdeauna simți că nu ești pregătită. Dacă aștepți până când te simți pregătită 100%, vei aștepta tot restul vieții tale.

Citește și:

5. Tânjești ca viața să fie mai ușoară. Efortul zilnic este doar o parte a procesului de creștere. Cu răbdare și efort, lucrurile se vor îmbunătăți treptat, într-un fel sau altul.

6. Îți faci griji constant cu privire la ce cred alții despre ține. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care îl poți face pentru tine este să înveți să nu îți mai pese de ce cred alții despre tine. Fiecare are viața lui.

7. Adesea îți dai seama că judeci alte persoane. Nu face asta; fiecare om are propria poveste, propriul drum, propriile secrete.

8. Ai tendința să te concentrezi pe lucrurile mărunte care te seacă de energie. Uneori dramatizăm micile neplăceri din viața noastră până când nu mai putem și nu mai găsim scăpare pentru gândurile negre pe care le avem.

Citește și:

9. Îți dorești să controlezi alți oameni. Fiecare este stăpân pe propria viață, propriile gânduri, propriile decizii.

10. Nu te-ai pus niciodată pe primul loc. Începe să acorzi prioritate liniștii tale interioare. Distanțează-te temporar de tot ce se întâmplă în jurul tău și concentrează-te asupra lucrurilor care se întâmplă în interiorul tău.

foto main: Quick Shot, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.