Setari Cookie-uri

Alege îngerul păzitor și află mesajul pe care îl are pentru tine pentru luna iunie

Test nou: alege ingerul care iti cheama sufletul si descopera ce mesaj are pentru tine pentru viitor.

Dacă ai ales primul înger...

Universul are un plan măreț pentru tine. Învață doar să mai aștepți puțin, cultivă în sufletul tău răbdarea. Nu te da bătută. Mergi mai departe, pas cu pas, și vei vedea că lucrurile vor deveni tot mai frumoase.

Permite durerii să existe, permite inimii tale să sufere. Însă nu permite depresiei să pună stăpânire pe tine. Demonstrează-ți că ești mai puternică decât crezi. Nu oferi durerii șansa de a îți întuneca inima și sufletul. Găsește curajul de a te ridica de la pământ și de a face un pas micuț. Mergi mai departe. Sfârșitul nu este acum.

Dacă ai ales al doilea înger

Este momentul să te pui pe primul loc. Este momentul să ai mai multă grijă de tine. Este momentul să atragi lucrurile pe care ți le dorești. Este momentul să trăiești viața la care visezi.

Citește și:

Meriți să te trezești cu un zâmbet pe față. Meriți să simți bucurie pentru că fiecare zi este un cadou de la Dumnezeu. Meriți să fii fericită pentru că trăiești în această lume. Meriți să aștepți cu nerăbdare viitorul cu sufletul plin de speranță, și nu de frică. Tu meriți tot.

Dacă ai ales al treilea înger

Învață să te iubești. Este momentul să te pui pe primul loc și să ai grijă de tine. Este momentul să alegi fericirea pentru ține... aia adevărată, nu una de scurtă durată.

Nu păstra în viața ta oameni care să îți fure zilele cu soare și să îți aducă doar lacrimi și durere. Nu permite nimănui să te convingă că îți trăiești mai bine viața când nu ai ambiții sau visuri astfel încât să nu fii dezamăgită. Poți fi fericită! Va veni și vremea ta, trebuie doar să crezi că meriți și că totul va fi bine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.