Setari Cookie-uri

O scrisoare către Dumnezeu pentru zilele în care nu știi ce se întâmplă cu tine, dar încă ai încredere în el

El știe că ești puternică. El nu îți dă mai mult decât cât poți duce. 

Dragă Dumenzeule,

Să știi că încerc. Încerc să înțeleg toate sentimentele pe care le simt acum în inima mea. Încerc să înțeleg toată confuzia care crește în mintea mea. Încerc să înțeleg toate emoțiile care îmi copleșesc sufletul. Dar nu pot înțelege de ce în prezent nu reușesc să îmi găsesc puterea de a merge mai departe. De ce nu pot să îmi depășesc temerile. De ce nu pot înțelege de ce inima mea rezistentă nu pare să depășească aceste momente? Nu pot înțelege de ce toate gândurile mele depășesc realitatea. Nu mai știu ce este cu mine. Nu mai înțeleg nimic.

Îmi dau seama de cine sunt. Îmi cunosc așteptările. În teorie știu și ce trebuie să fac. Știu ce vreau de la viață, în dragoste, cum văd și simt lumea și cât de mult vreau să ofer în aproape fiecare aspect. Știu că în sufletul meu există bunătate și iubire. Știu că fericirea începe și se termină cu mine. Știu că trebuie să dau pagina și să merg mai departe. Dar nu pot înțeleg de ce rămân blocată aici, în acest prezent dureros. Nu înțeleg nici de ce mă întorc tot timpul în trecut, într-un moment care s-a întâmplat, care nici măcar nu mai există, care nici măcar nu îmi mai aduce bucurie.

Citește și:

Nu înțeleg de ce emoțiile mele mă trag într-o direcție din care știu că încerci să mă scoți. Nu înțeleg de ce îmi fac singură rău. Nu înțeleg de ce doare atât de tare când îmi spun clipă de clipă că trebuie să fiu puternică.

Știu că mă așteaptă un viitor minunat. Știu că tu ai grijă de mine chiar și acum, când nu mai văd nimic în afară de tristețe în viața mea. Știu că ai un plan măreț pentru mine. Știu că nu îmi dai mai mult decât pot duce. Știu asta. Dar Doamne, de ce nu pot trece peste toată durerea? De ce nu accept ce s-a întâmplat astfel încât să merg mai departe? De ce îmi fac singură rău? De ce nu mă concentrez asupra lucrurilor mărunte și frumoase și aleg să văd doar partea neplăcută a întregii situații?

Citește și:

Așa că, Doamne, te rog mult, crede în mine așa cum cred eu în tine. Ai grijă de sufletul meu. Ia-mi durerea din suflet și tristețea din inima... puțin câte puțin. Crede în viața pe care ai ales-o pentru mine. Crede că voi fi bine. Crede că vor veni și zile mai bune. Crede ca să pot crede și eu.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.