Setari Cookie-uri

Știi cine va fi fericit în cele din urmă?

Cel care, în fiecare dimineață, cu durere imensă în suflet se ridică și înfruntă viața oricum ar fi ea. Bună sau rea, încărcată de momente fericite sau de anxietate, stres și depresie. 

Cel care, cu lacrimi în ochi, are întotdeauna un zâmbet de oferit pentru ceilalți. Care știe cât de important este să rămâi cu inima deschisă, să iubești în continuare oamenii la care ții, să fii alături pentru cei care au nevoie de tine.

Cel care nu își pierde speranța nici în cele mai grele momente. Care încă mai crede în visurile sale, care știe că și asta va trece, care are răbdare pentru că înțelege că după furtună va ieși cel mai frumos curcubeu. Care luptă pentru ceea ce își dorește și încearcă să își împlinească dorințele, să vadă partea plină a paharului. Care este întotdeauna recunoscător pentru micile bucurii oferite de Univers.

Cel care își ia viața în propriile mâini și îi dă un sens. Care nu așteaptă să îi pice din cer nimic. Care, chiar dacă se teme de obstacole, de probleme, de necunoscut, îndrăznește să iasă din zona de confort și să lupte cu tot ce îi stă în cale. Pentru că știe că mâine va fi mai bine. Și are încredere nu doar în el, ci și în Dumnezeu și nu își pierde speranța. Pentru că el știe că în curând lucrurile se vor aranja în favoarea lui. Pentru că el înțelege că acesta este drumul lui în viață și că are de învățat câteva lecții importante care îl vor ajuta în viitor. Pentru că el știe că Universul nu ii dă mai mult decât poate duce.

Citește și:

Cel care în tot ce face pune o picătură de dragoste, una de atenție, una de răbdare și una de bucurie. Pentru că acceptă viața fără să se întrebe de ce i se întâmplă lui așa ceva. Pentru că nu se dă bătut în fața momentelor dificile și continuă să meargă pe drumul lui. Pentru că știe că nu mai poate schimba trecutul și că nu are nicio certitudine cu privire la viitor, așa că alege să trăiască în momentul prezent, singurul care contează cu adevărat.

foto main: Anna Ismagilova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.