Setari Cookie-uri

5 Pași pentru curățarea Karmei de la un călugăr budist

Cât de frumos este să rămâi liniștită când cineva se așteaptă să fii supărată și nervoasă.

Ai atât de multă putere în viața ta pentru a crea experiențe bune și rele bazate doar pe propriile cuvinte și acțiuni. Universul va aduce înapoi orice faptă comisă - fie ea frumoasă sau urâtă. Acest boomerang karmic te ajută să înveți cum acțiunile tale au un impact asupra altora și te poate schimba astfel încât să ai o viziune mai plină de compasiune pe viitor.

Cum îți cureți karma?

Urmează acești pași simpli pentru o curățare karmică:

Pasul1: Învață să fii recunoscătoare - pentru fiecare experiență - bună sau rea.

Pasul2: Acționează cu drag - față de toată lumea, indiferent de ce rol joacă anumite persoane în viața ta sau de ce ți-au făcut acestea.

Pasul3: Verifică-ți motivele pe care le ai și asigură-te că provin dintr-un loc în care există dragoste pentru tine și cei din jurul tău.

Citește și:

Pasul4: Urmărește-ți atitudinea - pentru că gândurile negative creează energie negativă care se îndreaptă fix către tine.

Pasul5: Iartă - poate fi cel mai greu lucru pe care îl poți face, însă este cel mai important pentru a crea o karmă pozitivă în jurul tău.

Data viitoare când o persoană (partener de cuplu, prieten, coleg de echipă la muncă, membru al familiei sau chiar străin) spune sau face ceva cu privire la tine sau la alte persoane, învață să te detașezi și să nu pui prea mult la suflet. În schimb, în momente atât de dificile este foarte important să îți hrănești inima cu dragoste și lumină, nu cu energie negativă.

Amintește-ți că majoritatea oamenilor se comportă dificil nu pentru că ar avea ceva cu tine, ci pentru că au ceva cu ei înșiși - poate că trec printr-o perioadă dificilă a vieții lor. Nu este vorba despre tine, este vorba despre ei. ÎNTOTDEAUNA.

Citește și:

De asemenea, acest lucru funcționează la fel și invers - dacă tu ești persoana care aruncă energie negativă în stânga și în dreapta, înseamnă că problema este la tine și nu la oamenii din jurul tău. Trebuie să ții minte asta.

Iată o mantră de care să ții cont și pe care să o repeți de fiecare dată când simți că ești copleșită de negativitate, de stres, de probleme:

"Aleg să nu mă supăr. Aleg să am răbdare. Aleg să aștept pentru că știu că ziua de mâine va fi mai bună. Aleg să mă ridic de la pământ și să merg mai departe puțin câte puțin. Aleg să mă detașez de tot ce este negativ în jurul meu. Aleg să îmi hrănesc sufletul și inima cu iubire și energie pozitivă."

foto main: Jozef Klopacka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.