Setari Cookie-uri

Alege o imagine de mai jos și află ce iți rezervă destinul în această vară

Priveste cu atentie acest colaj si alege imaginea care iti cheama sufletul.

Dacă ai ales prima imagine:

Este momentul să știi exact ce vrei și de ce vrei lucrurile respective... deoarece de data aceasta Universul iți oferă ție dreptul să iți decizi destinul.

Întrebările pe care trebuie să ți le pui: Ce vreau cu adevărat? De ce vreau acele lucruri? Sufletul meu va fi fericit dacă le obțin?

Universul își dorește foarte mult să te ajute să ajungi pe drumul pe care vrei să mergi. Știe că fiecare om ar trebui să joace rolul principal în marele plan, în destinul lui. Această vară este începutul deschiderii anumitor capitole minunate ale vieții tale; este momentul să trăiești cu adevărat și să faci alegerile potrivite pentru tine pentru că tu ți le dorești și nu pentru că asta vor alți oameni.

Dacă ai ales a doua imagine:

Este momentul să găsești semnele pe care le primești. Trebuie să știi că tu ești personajul principal în povestea ta. Vei întâlni oameni, vei descoperi numeroase locuri, vei întâlni indicii - toate acestea joacă rolul de semne în a te apropia de sensul vieții tale, de a înțelege ce iți trebuie pentru a fi fericită.

Citește și:

Semnele pot lua forma în ceva ce vezi, auzi sau experimentezi. Ele vin atunci când ai deja întrebările potrivite în minte și cauți răspunsuri cu inima deschisă. Ele vin când știi exact ce iți dorești dar, probabil, nu ești sigură cum să ajungi acolo. Ele vin atunci când ești gata să lupți pentru a merge pe drumul care ți-a fost destinat.

Dacă ai ales a treia imagine:

Este momentul să îndrăznești să ieși din zona de confort. O călătorie minunată a vieții este întotdeauna dificilă. Este plină de obstacole greu de trecut. Este încărcată de provocări.

Oportunitatea vine doar atunci când ești pregătită să ieși din zona de confort. Nu va veni niciodată la o persoană care nu este sigură pe ea, care nu își dorește să facă sacrificii și să depună eforturi pentru a ajunge acolo unde își dorește. Întrebările pe care trebuie să ți le pui sunt următoarele: Ești pregătită? Te străduiești să depășești această etapă? Lupți pentru misiunea sufletului tău? Cauți fericirea adevărată?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.