Setari Cookie-uri

9 Adevăruri care să te ajute să găsești puterea de a merge mai departe când totul se destramă în jurul tău

O parte mică din viața ta este decisă de circumstanțe complet incontrolabile, în timp ce majoritatea vieții tale este decisă prin modul în care răspunzi acestora. Ține minte asta!

1. Ce ți s-a întâmplat în trecut nu se mai întâmplă și acum. În momentul prezent există doar sentimente dificile: furie, tristețe, frustrare, dezamăgire, regret. Observă aceste stări din interiorul tău și acceptă faptul că toate sunt cauzate de un trecut la care nu te mai poți întoarce.

2. Viața se schimbă în fiecare clipă. La fel și tu. Când ești într-o situație dificilă, ai obiceiul de a crede că întreaga ta viață va fi la fel. Nici vorbă - totul este trecător.

3. Poți lupta și castiga doar bătăliile zilei de astăzi. Indiferent de ceea ce se întâmplă, poți lupta cu problemele de astăzi. Mâine este o altă zi.

4. Nu poți fi bine tot timpul. Viața vine la pachet cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. De unde să știi cum arată fericirea dacă nu ai și clipe în care ești tristă? Acceptă toate emoțiile pe care inima ta le simte.

Citește și:

5. Învață-ți lecțiile pentru a te descurcă mai bine în viitor. Sunt atât de importante aceste lecții, te conturează, te fac mai puternică, te ajută să vezi lucrurile diferit, dintr-o altă perspectivă.

6. Mergi mai departe indiferent de situație. Nu rămâne prinsă în trecut, nu ai de ce să te tot întorci acolo când viața ta merge mai departe. Continuă-ți și tu drumul.

7. Fiecare "adio" aduce cu el un nou "bună". În viața ta ies oameni pentru a face loc altor oameni. Ce se întâmplă acum este o parte mică din drumul tău.

8. Ești o norocoasă. Chiar dacă nu îți vine să crezi, eșți o norocoasă - caută în sufletul tău acele momente frumoase care să te facă să zâmbești, numără-ți binecuvântările și apreciază viața pe care o trăiești.

Citește și:

9. Dorința de a lupta deschide mari ferestre cu oportunități minunate. Mergând mai departe îi arăți Universului cât ești de puternică; accepți și crești din momentele dificile. Crede-mă, oportunitățile nu vor întârzia să apară.

foto main: Khomenko Maryna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.