La ce trebuie să renunți în săptămâna 29 iunie - 5 iulie ca să atragi fericirea?

La ce trebuie să renunți în săptămâna 29 iunie - 5 iulie ca să atragi fericirea?
Kudika
27 Iunie 2020

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Renunță la dorința de a schimba oamenii

Nu, nu îi poți schimba pe cei care nu își doresc să se schimbe; ce poți face, însă, este să îi accepți așa cum sunt, să îi iubești necondiționat, să fii alături de ei și să le oferi iubirea de care au nevoie.

Taur - Renunță la dorința de a vindeca pe toată lumea

Înainte de a mai vindeca alți oameni, învață să te vindeci pe tine. Înainte de avea grijă de alți oameni, învață să ai grijă de tine. Înainte de a mai pune pe primul loc alți oameni, învață să te pui pe tine pe primul loc. Alege să fii egoistă.

Gemeni - Renunță la sentimentul de vinovăție

Nu te mai simți vinovată pentru alegerile făcute; din contră, bucură-te că ai fost suficient de puternică pentru a îți asuma riscuri. Învață din greșeli și mergi mai departe cu viața ta. Acesta este doar un capitol din întreaga ta poveste.

Rac - Renunță să te mai lași condusă de alți oameni

Este momentul să pui piciorul în prag și să trăiești cu adevărat; să îți dai seama cine ești, să te regăsești, să îți asculți sufletul și să iei deciziile pe care tu le consideri potrivite pentru a trăi viața pe care ți-o dorești.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri