Setari Cookie-uri

Să nu-ți fie niciodată teamă să fii singură. Doar tu cu tine

Nu există un sentiment mai bun decât să te bucuri de propria companie. 

Nu te teme de singurătate. Nu te teme să petreci timp cu tine... pentru că acesta este cel mai frumos moment al vieții tale. Este momentul în care înveți să te eliberezi de durere și de suferință, să dai jos toate măștile și să fii tu însăți. Este momentul în care alegi să îți trăiești viața așa cum îți dorești, să fii liberă și să faci tot ce vrei să faci.

Nu există un sentiment mai bun decât să te bucuri de propria companie.

Nu te teme de singurătate... pentru că doar așa înveți să devii cea mai bună prietenă a ta. Îți vei asculta inima și vei auzi lucruri pe care nu le-ai mai auzit niciodată în viața ta. Îți vei proteja sufletul și vei face tot posibilul să îl vezi fericit. Îți vei da seama că trebuie să te îndepărtezi de toți oamenii toxici pentru a fi fericită cu adevărat. Vei ieși din zona de confort și îți vei urma visurile pentru tine... și doar atât... pentru nimeni altcineva.

Citește și:

Nu te teme de singurătate... pentru că doar așa înveți să te pui pe primul loc. Înveți că nu trebuie să faci compromisuri pentru nimeni. Că nu trebuie să aștepți pe nimeni. Că poți face lucrurile la timpul lor și pe ritmul tău. Că poți trăi așa cum îți dorești. Că poți alege să fii egoistă pentru că tu contezi cel mai mult.

Nu teme de singurătate... pentru că așa crești cu adevărat. Toate simțurile îți sunt incredibil de puternice. Te transformi. Te redescoperi. Dintr-o dată viața ta începe să prindă culoare. Florile miros mai frumos. Apusurile sunt mai speciale. Muzica este mult mai liniștitoare.

Nu te teme de singurătate... pentru că așa găsești puterea de a merge mai departe. Îți aduni gândurile, îți analizezi viață și iei deciziile importante pe care poate până acum le-ai tot amânat. Când trăiești singură îți dai seama că ești suficientă, că nu ai nevoie de nimeni pentru a te simți completă... pentru că tu nu ești incompletă. Fericirea este deja în sufletul tău, ai tot ce trebuie pentru a trăi viața pe care ți-o dorești.

Citește și:

foto main: Tongsai, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.