Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 6-12 iulie ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Sagetator - Renunta sa te mai intorci in trecut

Nu mai face asta, viata ta este acum, chiar in acest moment - depinde doar de tine cum alegi sa o traiesti. Vrei sa fii fericita, vrei sa zambesti, vrei sa iti vezi inima bucurandu-se? Puterea de a schimba ceva este chiar la tine.

Capricorn - Renunta la sentimentele de vinovatie

Nu te mai invinovati pentru toate greselile pe care le-ai facut pana acum; acestea sunt cu adevarat speciale deoarece te-au ajutat sa inveti, sa evoluezi, sa cresti. Accepta-le pentru tot ce au adus in viata ta si mergi mai departe.

Varsator - Renunta la oamenii toxici

In aceasta perioada nu ai nevoie sa fii inconjurata de oameni toxici; indrazneste sa le spui direct care este impactul pe care il au acestia in viata ta si sa te indepartezi de ei o data pentru totdeauna.

Pesti - Renunta sa mai ramai in zona de confort

Fa ceva cu viata ta... si fa-o acum! Acesta este cel mai bun moment pentru a iesi din zona de confort, a iti asuma riscuri, a incerca lucruri noi, a iti urma visuri. Indrazneste sa crezi in tine si sa cresti.

Citește și:

foto main: Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.