Setari Cookie-uri

Deschide-ți sufletul. 6 Realități dure care te ajută să crești 

Nu ești singură. Să nu uiți asta niciodată. Dumnezeu nu îți dă niciodată mai mult decât poți duce. În plus, el te pregătește pentru ceva minunat. 

Iată câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare:

1. Primul pas nu este niciodată ușor

Începuturile spre lucruri mai bune, capitole mai frumoase, povești mai speciale sunt întotdeauna cele mai dificile, însă aceste momente grele deschid calea către fericire. Oricât de greu ți-ar fi, fii puternică și ai încredere în tine. Mergi mai departe, va merita până la urmă.

2. Lucrurile bune vin foarte rar, dar ușor

Viața nu este ușoară, însă merită. Dacă te aștepți să fie așa, vei fi dezamăgită ani întregi. Învață să îți aliniezi eforturile cu obiectivele tale și apoi să începi în fiecare zi să mergi mai departe, să evoluezi, să crești și să fii o altă persoană; luptă mai mult decât ai luptat până acum.

Citește și:

3. Întotdeauna vei avea mai puțin control decât îți dorești să ai

Singurul lucru pe care îl poți controla întotdeauna în viață este modul în care reacționezi la lucrurile care îți scapă de sub control... și sunt multe pe care nu le poți controla. Cu cât te adaptezi mai bine la această realitate, cu atât vei reuși să treci mai ușor peste ele acceptându-le complet și continuându-ți drumul.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.