Setari Cookie-uri

Deschide-ți sufletul. 6 Realități dure care te ajută să crești 

Nu ești singură. Să nu uiți asta niciodată. Dumnezeu nu îți dă niciodată mai mult decât poți duce. În plus, el te pregătește pentru ceva minunat. 

4. Nu poți evita problemele în viață... niciodată

Să trăiești este un risc. Fericirea este un risc. Nu îți mai face griji pentru greșeli și eșecuri, nu îți mai face griji pentru ziua de mâine, nu îți mai face griji pentru ce nu poți controla. Oferă-ți posibilitatea de a fi unul dintre oamenii care au supraviețuit până acum și care o vor face în continuare.

5. Cele mai mari probleme ale tale sunt adesea în capul tău

Cauza principală a nefericirii tale nu este niciodată situația actuală, ci gândurile tale cu privire la aceasta. Fericirea și succesul se reduc într-adevăr la două elemente: modul în care gândești și modul în care acționezi pe baza gândurilor tale.

6. Fericirea pe termen lung nu poate fi cumpărată... trebuie câștigată

Citește și:

Orice ai face, nu uita că în viață trebuie să fii fericită. Bucură-te de fiecare moment, promite-ți să zâmbești cât mai des, înconjoară-te de oameni frumoși, cu suflet bun, distrează-te, urmează-ți visurile, trăiește cu adevărat. Fă ceea ce este nevoie pentru ca într-o zi, multe luni (sau poate chiar ani de acum înainte) să te poți uita înapoi la viața ta, să te inspiri și să zâmbești cu toată inima.

foto main: Olga Strelnikova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.