Setari Cookie-uri

12 Iulie 2020, ziua în care Mercur iese din retrograd. Ne trezim sufletele adormite și ne continuăm drumul în viață

Totul e bine când se termină cu bine. Mercur iese din retrograd, ceea ce înseamnă că putem să gândim mai clar, să comunicăm mai eficient și să ne planificăm viața pentru un viitor minunat. 

12 iulie 2020 este o zi cu adevărat specială. Mercur își reia mersul direct în zodia Rac. Vom experimenta o perioadă mai liniștită și vom avea o mai mare claritate cu privire la evenimentele din viața noastră. Schimbările nu ne mai sperie atât de mult.

Iată sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Învață să trăiești pentru tine

Alege să fii egoistă și să te pui pe primul loc; este momentul să alegi fericirea pentru tine, să ai grijă de sufletul tău și să îți mulțumeșți inima. Profită de această perioadă pentru a te concentra doar asupra ta.

Taur - Mergi mai departe

Toate momentele prin care ai trecut în ultima perioadă ți-au arătat cât ești de puternică. Mergi mai departe pe drumul tău și nu mai privi în trecut, lucruri incredibile urmează să ți se întâmple. Acceptă ce s-a întâmplat și alege să fii mândră de sufletul tău.

Citește și:

Gemeni - Ai foarte multă energie pozitivă

Profită de această perioadă de tranziție și încearcă să faci schimbările pe care ți le dorești de atât de mult timp. Îndrăznește să ieși din zona de confort, să crezi în tine și să îți urmezi visurile. Astrele îți sunt alături și te sprijină necondiționat.

Rac - Este momentul să fii tu însăți

Alege să fii tu însăți. Fără perdea. Fără măști. Alege să iubești așa cum vrei să iubești, să experimentezi tot ce vrei să experimentezi, să iei deciziile pe care vrei să le iei. Viața înseamnă să nu trăiești în trecut și să te concentrezi asupra prezentului pentru că acesta contează cu adevărat.

Leu - Nu te mai uita în trecut

Învață să ai grijă de tine. Tot ce trebuie să faci acum este să îți continui drumul pe care mergi, să lupți pentru ceea ce îți dorești, să depășești obstacolele care stau în calea visurilor tale. Nu te da bătută, Universul este de partea ta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.