Setari Cookie-uri

3 mituri toxice despre gasirea partenerului potrivit, invatate din filmele romantice

Sute de filme, mai vechi sau mai noi, perpetueaza idei false despre ce inseamna gasirea unui partener de viata si construirea unei relatii sanatoase.

Spune-ne cate filme romantice ai vazut in ultima vreme, iar noi iti spunem la cate mituri toxice despre gasirea partenerului ideal ai fost expusa. Faptul ca productiile de la Hollywood promoveaza idei cel putin eronate despre iubire este deja cunoscut.

Stiai, insa, ca multe dintre tinere si chiar dintre femeile trecute de 30 de ani isi bazeaza cautarea partenerului pe principii fundamental gresite, desprinse din comedii romantice si drame urmarite de-a lungul anilor? Este posibil ca si tu sa fi fost convinsa de anumite mituri!

1. Cand il intalnesti, vei sti din prima secunda ca el este alesul. Dragostea la prima vedere este posibila, desi probabil este vorba, mai degraba, despre o atractie fizica. Cu toate acestea, nu exista o regula conform careia, daca au trecut mai mult de trei ore de cand vorbiti, barbatul pe care l-ai cunoscut nu este potrivit pentru tine.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: Song_about_summer, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.