6 beneficii pe care carantina le-a adus in relatia ta cu partenerul

6 beneficii pe care carantina le-a adus in relatia ta cu partenerul

Desi aceasta perioada prelungita petrecuta impreuna a pus la incercare multe cupluri, carantina a avut si efecte pozitive asupra relatiilor.

Acestea sunt cateva dintre avantajele pe care carantina le-a adus in cuplu! Cativa terapeuti le-au identificat pentru publicatia Wellandgood.

Impartirea sarcinilor de cuplu imbunatateste relatia. “Atunci cand lucrati impreuna pentru un scop comun, sentimentul de cuplu devine mai puternic, iar pastrarea curateniei casei iti da un sentiment puternic de implinire si organizare”, a declarat terapeuta de cuplu Jaime Bronstein. “Intr-o relatie este important sa lucram impreuna, ca sa consolidam sentimentul de echipa.”

Mai putine distractii inseamna mai mult timp de calitate. Lipsiti de posibilitatea de a face planuri nesfarsite pentru intregul an, multe cupluri au descoperit ca nu mai sunt distrase de lumea de afara, ceea ce le-a dat posibilitatea sa se bucure unul de celalalt. Mai mult, partenerii au teluri si interese comune, se pot apropia mai mult, petrecand mai mult timp impreuna.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri