Setari Cookie-uri

4 Lecții pe care le înveți doar atunci când treci prin cele mai dificile momente ale vieții tale

Cele mai dificile momente ne transformă în oamenii de care să fim mândri.

3. Totul în viață este trecător... chiar și durerea

Da, poate exista durere și incertitudine pentru o perioadă de timp, însă niciodată nu vor dura pentru totdeauna - viața ta nu va fi așa mereu... cel puțin nu la același nivel. Timpul și spațiul vindecă rănile.

Nu uita - scopul nu este să scapi de toate sentimentele negative sau de situațiile pe care viața ți le oferă. Este imposibil. Scopul este să schimbi răspunsul la acestea pe măsură ce timpul se schimbă.

Nu poți controla ceea ce s-a întâmplat în trecut, însă poți controla modul în care răspunzi în acest moment la ce s-a întâmplat. În răspunsul tău se află întotdeauna cea mai mare putere a ta.

4. Întotdeauna există ceva pentru care să fii recunoscătoare

Citește și:

Acest lucru poate suna puțin cliseic - însă este adevărat. Încearcă să faci tot posibilul să îți ții capul sus. Respiră adânc și învață să fii recunoscătoare pentru tot ce este frumos în viața ta, pentru tot ce crește mai puternic acum.

Când simți că totul se destramă, reamintește-ți că fie poți lăsa ca acel moment să te definească, să te distrugă, fie îl poți depăși prin recunoștință cu privire la lucrurile frumoase din viața ta.

foto main: C Z, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.