Setari Cookie-uri

Lucrurile potrivite vor veni în viața ta în momentul ales de Dumnezeu

Ai încredere. 

Cum ar fi dacă în loc să grăbești lucrurile și să alergi atât de tare prin viață încercând să ajungi cât mai repede acolo unde îți dorești pentru că nu mai ai răbdare, ai alege să faci un pas în spate și să aștepți puțin? Să înveți să te bucuri de această călătorie? Să îți pui destinul în mâinile Universului și să îl lași pe Dumnezeu să își ducă planul făcut pentru tine mai departe? Cum ar fi dacă în loc să încerci să deții mereu controlul asupra vieții tale ii permiți divinității să îți arate cât de specială ar putea fi viața ta? Cum ar fi dacă în loc să tragi atât de tare pentru a fi pe un drum care poate că nu este potrivit pentru tine sau să încerci să deschizi ușile ce nu îți sunt destinate, i-ai permite Universului să te ghideze potrivit calendarului creat special pentru tine?

Citește și:

Într-adevăr, lucrurile potrivite intră adesea în viața ta atunci când nici măcar nu le mai cauți.

Crede-mă... ele vor intra în viața ta la momentul potrivit. Vor ajunge la tine atunci când îți vei da seama că ești fericită așa cum ești. Când vei înceta să îți mai dorești să controlezi totul. Când vei avea încredere în tine, în Univers, în Dumnezeu, în destinul tău. Când nu vei mai avea nevoie de nimic pentru a te simți împlinită deoarece, în sfârșit, simți că ești împăcată în locul în care te afli acum.

Lucrurile potrivite vor intra în viața ta atunci când vei alege să nu mai alergi și nici să te mai ascunzi. Când vei respira adânc, vei dărâma toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și îți vei deschide sufletul. Când vei înceta să mai forțezi ceea ce nu trebuie să se întâmple.

Citește și:

Lucrurile potrivite vor intra în viața ta atunci când îți vei limpezi mintea și te vei concentra pe prezent. Când vei da drumul bagajelor pe care le cari de atât de mult timp încât ți s-a întunecat viziunea și nu mai poți vedea toate lucrurile frumoase pentru care ai putea să fii recunoscătoare.

Când vei fi pregătită... cu adevărat pregătită... să trăiești pe deplin aici și acum, să accepți viața ta așa cum este și să fii fericită cu ce ai... doar atunci vei observa acele lucruri stând deja în fața ta.

Aceasta este magia divină a vieții. Ai încredere în Univers.

foto main: Joe Prachatree, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.