Setari Cookie-uri

5 Metode puternice de curățare a aurei de energia negativă din jurul tău

Nu trebuie să fii un călugăr budist pentru a sesiza schimbările subtile ale vibrațiilor din sufletul tău, din casa ta sau chiar din jurul tău. Când acorzi atenție poți recunoaște cu ușurință semnele că ești înconjurată de energie negativă și trebuie să scapi de aceasta. 

Iată care sunt aceste semne:

- te simți agitată, anxioasă, neliniștită. Nu reușești să te calmezi;
- nu poți dormi cum trebuie;
- te simți fără energie;
- gândurile și sentimentele tale sunt tot mai negre;
- ai tendința de a absorbi rapid gândurile negative ale altor oameni.

Care sunt cele mai eficiente metode pentru a îți curată aura de energia negativă din jurul tău:

1. Învață arta meditației

Unul dintre cele mai rapide moduri de a te calma și de a te întoarce la o stare de relaxare este practicarea meditației. Găsește un loc liniștit și închide ochii; observă-ți gândurile în timp ce îți trec prin minte și încearcă să nu le etichetezi că fiind bune sau rele. Respiră profund și relaxează-te imaginandu-ți cum greutățile îți sunt ridicate de pe umeri.

Citește și:

2. Fă-ți ordine în casă

Un exercițiu pentru minte și suflet. Învață să îți faci ordine în casă - renunță la toate lucrurile pe care nu le mai folosești pentru a îți elibera spațiul și a permite energiei pozitive să intre în căminul tău.

3. Folosește salvie și sare

Scapă de energia negativă din casa ta folosind salvie și sare. Pune sare de mare în cele 4 colțuri ale camerei și las-o să stea 48 de ore - sarea are puterea de a absoarbi energia negativă. După cele 48 de ore strânge sarea și arunc-o direct la coș. Poți încerca, de asemenea, să arzi salvie și să te plimbi cu fumul prin toate încăperile.

4. Înconjoară-te de natură

Păstrează geamurile deschise acasă și permite luminii soarelui și aerului curad să pătrundă în casa ta. De asemenea, poți investi în plante naturale, verzi pentru mai multă vitalitate și pozitivitate.

Citește și:

5. Ascultă muzică frumoasă

Pe Youtube găsești tot felul de playlisturi cu mantre și alte melodii frumoase care te pot ajuta să scapi de energia negativă din casa ta.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.