Setari Cookie-uri

Pe 20 Iulie 2020 avem Lună Nouă în Rac. Noi suntem cei care stăm în calea propriului destin

Universul închide anumite uşi în faţa noastră ca să nu mergem pe căi pe care el nu le-a menit pentru noi.

Luna Nouă în Rac am avut pe 21 iunie și a venit și cu o eclipsă de soare pe lângă. Acum avem din nou Luna Nouă - tot în Rac - pe 20 iulie. Vom simți din plin energia lunii care vine la pachet cu o serie de restricții emoționale pentru noi.

În următoarea perioadă este foarte important să încercăm să fim conștienți de convingerile care ne opresc să ne atingem adevăratul nostru potențial.

Deși nu ne dăm seama, noi suntem cei care ne stăm în cale. O mică obișnuință la care nu putem renunta, o teamă care nu ne permite să mergem mai departe, o voce agitată de îndoială care ne face să ne punem întrebări la fiecare pas - toate acestea ajung să ne controleze viața, să ne limiteze mințile și să nu ne permită să trăim așa cum ne dorim.

Energia feminină a lunii ne va îndruma să ne aliniem la sinele nostru

Citește și:

Dacă nu suntem aliniați cu sinele nostru, dacă nu atingem acea putere supremă, dacă nu preluăm controlul asupra vieții noastre, vom continua să trăim în aceeași rutină, să avem aceleași frici și să ne mulțumim cu mult mai puțin decât merităm.

Vom trăi în mod constant cu teama de ce se va întâmpla, ce va urma. Însă, odată ce suntem aliniați cu divinitatea, credința noastră va crește. Curajul va prelua controlul. Vom ști că nu suntem singuri și că putem să mergem mai departe pentru că Universul este de partea noastră. Această aliniere cu sinele ne ajută să ne dăm seama că ceea ce este al nostru va rămâne al nostru și că ceea ce nu este va dispărea din viața noastră.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.