Setari Cookie-uri

Un mesaj scurt care să îți amintească faptul că ești binecuvântată și capabilă de a oferi și primi cea mai frumoasă iubire

Este timpul să deschizi ochii și inima către acest adevăr. 

Draga mea, știu că este dificil. Știu că nu mai poți duce. Știu că simți că totul în jurul tău se destramă. Știu că nu înțelegi ce se întâmplă cu tine. Știu că inima ta este făcută bucăți. Însă o să te rog să ai răbdare. Acesta este doar un capitol al vieții tale, nu este viața ta întreagă. Va fi mai bine... puțin câte puțin. Permite-i timpului să treacă și să îți vindece rănile.

Între timp, te rog să ai grijă de tine și să înveți să găsești motive pentru care să zâmbești; să fii recunoscătoare Universului pentru lucrurile mărunte din viața ta care îți aduc bucurie. Să apreciezi clipa, să nu mai trăiești în trecut și să nu îți faci griji cu privire la viitor.

Hai să încercăm împreună următorul exercițiu: imediat ce te trezești dimineața spune-ti următoarele lucruri "Este o nouă zi. Sunt binecuvântată. Sunt iubită. Sunt capabilă de a oferi și primi cea mai frumoasă iubire." Încearcă să faci acest exercițiu zi de zi timp de 30 de zile și chiar mai mult. Știu că poți face asta și că poți trăi frumos... însă uneori ai nevoie de puține încurajări.

Citește și:

Inima ta îți va aminti că ești binecuvântată. Ea știe că Universul are un plan incredibil pentru tine.

Ține minte următoarele lucruri:

- ai ochi care văd și asta înseamnă că ai o viziune. Știi ce este posibil. Știi că poți visa și că ai capacitatea de a face tot ce îți dorești în această viață.

- ai picioare care te ajută să te miști și asta înseamnă că te poți ridică și poți pleca. Te poți deplasa în orice direcție îți dorești, puterea este la ține.

- Ai plămâni care te ajută să respiri. Cu fiecare respirație pe care o faci spune-i sufletului tău că ești în viață.

În tine există talente minunate, creativitate, imaginație, dragoste, empatie și intuiție. Și toate aceste lucruri aduc oameni și experiențe în viața ta. Prieteni, iubiți, artă, muzică, râsete, călătorii.

Citește și:

Toate aceste sunt lucruri destul de simple, nu-i așa? Însă ele sunt cele care contează cu adevărat, crede-mă.

foto main: Anna Ismagilova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.