Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în zodia Leu. Este momentul din an care aduce cele mai intense energii și o magie unică

Am depășit perioada plină de emoție a zodiei Rac, ne așteaptă sezonul plin de personalitate și energie al zodiei Leu. 

7 August - Venus intră în zodia Rac

Sezonul Leului va avea semne de schimbare în ceea ce privește planeta Venus - aceasta iese din zodia Gemeni și intră în Rac. Planeta și-a încheiat recent retrogradul împreună cu finalizarea ciclului său de 8 ani. Venus va lăsa în urmă energia haotică și va îmbrățișa iubirea, sensibilitatea și feminitatea Racului, stări care se potrivesc foarte bine cu propriile sale puteri.

8 August - Portalul Leului

Portalul Leului din 2020 va fi supraalimentat. Pe măsură ce Soarele, Pământul și Sirius se aliniază în luna august, vom simți energia care ne împinge către un tărâm superior al conștiinței. Ne putem lăsa sufletele să călătorească libere. Este momentul să ne pregătim pentru activări ale inimii, stări și emoții frumoase, însă greu de înțeles, și mesaje venite de pe toate tărâmurile.

Citește și:

15 August - Uranus intră în retrograd

Uranus intră în retrograd în zodia Taur în luna august și va rămâne așa tot restul anului. În perioada acestei călătorii, ne va aminti să fim mai atenți la schimbările care s-au întâmplat deja. Aceasta este șansa noastră de a revizui acele schimbări și de a le accepta necondiționat.

19 august - Lună Nouă în Leu

Luna Nouă în Leu va aduce cu ea energie creativă, vibrații pozitive și mult chef de viață. Putem simți nevoia să fim mai atenți la relațiile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru. Astrele ne sfătuiesc să îmbrățișăm energiile acestei luni noi.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.