Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în zodia Leu. Este momentul din an care aduce cele mai intense energii și o magie unică

Am depășit perioada plină de emoție a zodiei Rac, ne așteaptă sezonul plin de personalitate și energie al zodiei Leu. 

În perioada 23 iulie-23 august vom simți căldura Soarelui strălucind pe sufletul nostru și revitalizându-ne inimile. Multe evenimente astrologice ne așteaptă în următoarele săptămâni:

23 iulie - Cometa Neowise va fi cel mai aproape de Pământ

Sezonul Leului 2020 începe cu o veste frumoasă: cometa Neowise va fi cel mai aproape de planeta noastră. De multe ori se spune că aceste comete aduc mesajele schimbării din ceruri. Această perioadă este un fenomen cu adevărat rar, având în vedere că Neowise este vizibilă de pe Pământ la fiecare 6800 de ani. Așadar, mesajul pe care îl va aduce va fi, de asemenea, foarte rar. Comenta ne-ar putea purifica de energie toxică și ne poate reînnoi câmpul energetic.

25 iulie - Marte se pregătește să între în retrograd

Citește și:

Marte își încetinește drumul și se pregătește pentru luna septembrie, când va întra în Retrograd. Astrele ne sfătuiesc să fim foarte atenți la evenimentele care se petrec în această perioadă de umbră deoarece ne pot arăta ce aduce Retrogradul pentru noi. Când Marte va intra în Retrograd, nu vom fi foarte motivați să facem lucruri interesante - așadar, avem timp până în septembrie să ne bucurăm de viață așa cum ar trebui.

3 August - Lună Plină în Vărsător

Luna Plină în Vărsător vine cu o perioadă încărcată de sentimente și stări ciudate. Dacă ne aflăm într-o situație dificilă, este foarte important să avem răbdare. De asemenea, astrele ne sfătuiesc să încercăm să vedem ce vrea să ne arate Universul, care este semnalul pe care ni-l transmite de atât de mult timp și noi îl tot ignorăm.

Citește și:

Emoțiile vor fi ridicate, însă nu trebuie să încercăm să controlăm lucrurile pe care nu le putem controla. Să facem un pas în față și să ne bucurăm de călătorie fix așa cum este ea.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.